Boekingsproces

 

Een boeking indienen

 1. U kunt eenvoudig boeken via het boekingsformulier of door contact met mij op te nemen..
 2. Bij het invullen van het boekingsformulier geeft u aan of u met een 'gemengde groep' wilt meegaan, of dat u voor een privérondleiding kiest. Indien u niets heeft opgegeven, ga ik er van uit dat u kiest voor een 'gemengde groep'.
 3. Een 'gemengde groep' houdt in dat voor u onbekenden ook met dezelfde tour mee kunnen gaan. U kunt bij een 'gemenge groep' aansluiten bij een geplande tour, of een eigen tourdatum boeken. In dit laatste geval publiceer ik de datum van die tour zodat anderen kunnen aansluiten op die dag.
 4. Groepsboekingen van 6 deelnemers of meer worden altijd als privérondleiding aangemerkt. In dat geval zullen geen anderen bij de tour aansluiten.
 5. Door een ingevuld boekingsformulier in te dienen of anderszins te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Battlefield Discovery. Deze vindt u onderaan deze pagina.

Prijzen en prijsmechanisme

Hieronder worden de standaardprijzen per volledige dag en inclusief BTW getoond. De exacte prijs van een rondleiding is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers dat u inschrijft en de duur van de rondleiding.
 1. Standaardprijzen
   
   Georganiseerde rondleiding 'open inschrijving' op 
   geplande data

   Afhankelijk van de exacte tour tussen EUR 48,- en EUR 52,- per
   persoon
   Privérondleiding 1 tot en met 5 deelnemers EUR 409,-
   Meer dan 5 deelnemers Prijs op maat. Neem a.u.b. contact met mij op.
   
 2. Speciale kortingen en programma's
   WO2 veteranen gratis deelname
   Scholen en scouting groepen Speciale prijsstelling op maat. Neem a.u.b. contact met mij op.

 3. Lezingen en presentaties

  Prijsstelling op maat. Neem a.u.b. contact met mij op.

Bevestiging en betaling

 1. Na ontvangst van uw boeking, ga ik na of de door u opgegeven datum(s) nog beschikbaar zijn voor uw groep. In geval u zicht heeft opgegeven voor een 'gemengde groep' betekent dit dat ik controleer of op die datum nog plek is voor u en uw groep. Heeft u voor een privérondleiding gekozen, dan betekent dit dat ik controleer of die datum(s) nog vrij is(zijn). Indien nodig neem ik contact met u op om details of alternatieven te bespreken.
 2. Er van uit gaande dat de datum beschikbaar is, stuur ik een mail met de volgende gegevens:
  1. bevestiging van beschikbaarheid voor die datum(s)
  2. een factuur met het totaal te betalen bedrag
  3. een aanbetalingsbedrag (indien nodig) om uw reservering definitief te maken.
 3. Na ontvangst van uw aanbetaling zal ik uw definitieve reservering bevestigen. Indien geen aanbetaling gevraagd wordt, dan bevat de voorgenoemde mail deze bevestiging van reservering.
 4. Betaling van het volledige bedrag moet gebeuren uiterlijk 10 dagen voor de startdatum van de rondleiding, tenzij Battlefield Discovery u anderszins heeft laten weten.
 5. Houdt u er rekening mee dat u alleen mee kan gaan indien Battlefield Discovery het volledige bedrag heeft ontvangen voorafgaand aan de rondleiding, wederom tenzij Battlefield Discovery anders aangeeft.

Aanvullende kosten

 1. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er aanvullende kosten kunnen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Denk aan eten, drinken en toegang tot musea.
 2. Mogelijk moet u ook rekening houden met overnachting en mogelijk ook reiskosten. Een reis- en annuleringsverzekering is tevens aan te raden.

Detailinformatie rondleiding

 1. Nadat u het volledige factuurbedrag heeft voldaan, ontvangt u van mij de detailinformatie voor de rondleiding. Deze omvat onder andere de exacte startlokatie, aanvangstijd, en andere nuttige details.

Annulering en restitutie

 1. Battlefield Discovery werkt vanuit het uitgangspunt dat een rondleiding bij voldoende deelname (m.u.v. privérondleidingen) altijd doorgaan. Helaas kunnen er situaties en omstandigheden optreden die ons dwingen om de rondleiding (deels) te annuleren. Indien dit het geval is, neem ik z.s.m. contact met u op om alternatieven te bespreken.
 2. Annulering door klanten is mogelijk, maar aan voorwaarden gebonden. Indien u meer dan 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding annuleert kunt u een volledige restitutie vragen. Annuleert u binnen 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding dan moet Battlefield Discovery u helaas kosten in rekening brengen. Overleg over herplanning van de datum is in beide gevallen mogelijk.  
 3. Leest u alstublieft de Algemene Voorwaarden (zie onderaand deze pagina) voor meer informatie hierover.


Rondleidingsdag(en)

 

Eigen verantwoordelijkheid

 1. Deelname aan een rondleiding van Battlefield Discovery is altijd op uw eigen verantwoordelijkheid.
 2. Battlefield Discovery accepteert geen verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid voor schade aan u of uw eigendommen als gevolg van deelname aan een rondleiding van Battlefield Discovery.
 3. Leest u alstublieft de Algemene Voorwaarden (zie onderaand deze pagina) voor meer informatie hierover. 

Vertrektijden / gemist vertrek bij start of onderweg

 1. Het programma van een rondleiding is over het algemeen druk en we willen natuurlijk het meeste uit zo'n rondleiding halen. Zorgt u er alstublieft voor dat u ruim op tijd bij de startlokatie bent, als ook bij de vertrekpunten bij tussenstops. Dit geldt in het bijzonder voor de 'gemende groep' rondleidingen waar een vertraging van uw kant gevolgen heeft voor andere deelnemers.
 2. Vanwege de aard van onze rondleidingen kan Battlefield Discovery niet wachten op deelnemers die niet tijdig aanwezig zijn op het startpunt of bij tussenstops. 
 3. Als service zal Battlefield Discovery in voorgaand geval proberen u telefonisch te bereiken ongeveer 2 minuten voor vertrektijd op het telefoonnummer dat u bij de boeking opgeeft.
 4. Als door welke omstandigheid dan ook u het idee heeft dat u niet op tijd bij een vertrekpunt zult zijn, neem dan contact met mij op op mijn mobiele telefoonnummer.
 5. Battlefield Discovery geeft geen restitutie om reden dat u een rondleiding (deels) heeft gemist omdat u niet op tijd op de afgesproken lokatie bent.
 6. Battlefield Discovery kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld indien u kosten maakt als gevolg van het (deels) missen van een rondleiding door uw eigen toedoen.

Aankomsttijd

 1. Hoewel Battlefield Discovery haar best doet, kan zij niet garanderen wat onze exacte aankomsttijden zijn op de lokaties van de rondleiding, inclusief de start/stoplokatie.
 2. Op ongebruikelijk weg-, verkeers-, en weersomstandigheden kan geen controle worden uitgevoerd, en vertraging die hieruit voortvloeien zijn die de verantwoordelijkheid van Battlefield Discovery.
 3. Battlefield Discovery accepteert geen aansprakelijkheid voor kosten die klanten maken als gevolg van vertraging of uitval door pech, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, of andere omstandigheden waar geen invloed op uitgeoefend kan worden.
 


Privacy beleid

Battlefield Discovery respecteert u privacy en houdt al uw informatie privé. Lees ons privacy statement voor alle details.  
 


Algemene voorwaarden

Op alle offertes en aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van Battlefield Discovery van toepassing. Uw kunt deze algemene voorwaarden hieronder lezen , downloaden, en printen.
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Weergeven Downloaden
  115k v. 1 16 mrt. 2016 05:43 Edwin Popken