Operatie Varsity/Plunder Tour

Inleiding

Kijk binnenkort voor deze nieuwe tour
 

Hoogtepunten

  • Kijk binnenkort voor deze nieuwe tour
 

Duur

1 dag
 

Mogelijke rondleidingsdagen

Standaard rondleidingsdagen zijn op zaterdagen, zondagen en maandagen. Overige dagen van de week in onderling overleg.
 

Boekingen en betalingen

U kunt eenvoudig boeken door gebruik te maken van het boekingsformulier op deze pagina, of door rechtstreeks contact met mij op te nemen. Prijzen en algemene voorwaarden kunt u hier. Door een ingevuld boekingsformulier in te dienen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Na ontvangst van uw boekingsformulier zal ik nagaan of de door u aangegeven voorkeur rondleindingsdatum c.q. een van de data nog mogelijk is. Indien nodig zal ik contact met u opnemen om details of andere opties te bespreken. Er van uit gaand dat een door u gewenste datum mogelijk is, krijgt u een bevestigingsmail van mij met daarin de factuur en betalingsgegevens. Een aanbetaling kan nodig zijn om uw reservering definitief te maken. Betaling van het volledige factuurbedrag is altijd vereist uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de rondleiding.
 

Vervoer en startlokatie

Dit is een auto/personenbus rondleiding van Battlefield Discovery. Als u met u eigen vervoer wilt volgen, laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten. De startlokatie en overige details van de rondleiding ontvangt u nadat het volledige bedrag is voldaan.